T 074 266 33 13
header_bg-volg2

Groep 6

Groep 6 is een enkele groep in het schooljaar 2021-2022. De leerkracht voor deze groep is meester Remco.

Groep 6 krijgt elke week een weektaak. De week loopt in dit geval van donderdag (startdag) tot en met woensdag (slotdag). Als aan het einde van deze week blijkt dat werk niet af is gekomen, wordt eerst gekeken naar de oorzaak hiervan. Indien nodig wordt het werk alsnog als huiswerk meegegeven.

Naast Rekenen, Taal en spelling en Wereldorientatie, krijgen de kinderen twee keer in de week gym. Ook is er aandacht voor de expressieve vakken zoals handvaardigheid, tekenen, muziek, dans en drama. In groep 6 leren de kinderen met de methode Blits studieteksten te bestuderen en te lezen, informatiebronnen te hanteren, kaartlezen en het lezen van schema’s, tabellen en grafieken.

Gedurende het hele schooljaar krijgen de kinderen toetsen (zogenoemde methode-gebonden toetsen) ter afronding van de hoofdstukken. Hiervoor krijgen zij leerbladen mee naar huis en hebben zij een week de tijd om te leren. Daarnaast wordt er in januari de Cito-LVS toetsen afgenomen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de leerkracht. Hij is op ons algemene telefoonnummer en via de mail te bereiken:

T 074 - 2663313
Remco Hogeslag: r.hogeslag@stichtingbrigantijn.nl

Kom eens langs voor een rondleiding

Benieuwd wat wij als basisschool te bieden hebben? Bel (074-2663313) ons voor een afspraak, of mail naar info.beekparkborne@stichtingbrigantijn.nl Wij leiden u graag rond en vertellen u dan meer over onze school.