T 074 266 33 13
header_bg-volg2

KWTO

Bij Beekpark willen we graag bij kinderen een onderzoekende, kritische houding ontwikkelen. Dit doen wij met ondersteuning van het KWTO (Kenniscentrum Wetenschap & Technologie Oost). Wij stimuleren het ontdekken en ontwikkelen van eigen talenten. Daarbij zijn intellectuele en creatieve groei in evenwicht met sociale en persoonlijke groei, waarbij de leerling wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen.

De kinderen leren bij ons door te onderzoeken en op ontdekking uit te gaan. Door zelf te ontdekken, te redeneren en te elimineren, leren kinderen een probleem op te lossen en daarbij gebruik te maken van hun eigen nieuwsgierigheid en creativiteit. Kinderen onthouden daardoor beter wat ze geleerd hebben omdat het aansluit bij hun belevingswereld, omdat ze het zelf gedaan hebben of uitgelegd hebben aan een maatje. Zo wordt de wereld stap voor stap verder ontdekt en in kaart gebracht.

Kom eens langs voor een rondleiding

Benieuwd wat wij als basisschool te bieden hebben? Bel (074-2663313) ons voor een afspraak, of mail naar info.beekparkborne@stichtingbrigantijn.nl Wij leiden u graag rond en vertellen u dan meer over onze school.