T 074 266 33 13
header_bg-volg2

Projectonderwijs

Zelf doen en zelf ontdekken is de basis voor projectonderwijs. Uit ervaring is gebleken dat kinderen dit een geweldige manier van werken vinden. Projectonderwijs haalt de interesses van de kinderen naar voren, het bevordert de zelfstandigheid, de samenwerking en het verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarom heeft Beekpark Daltononderwijs het Projectonderwijs sinds schooljaar 2016-2017 schoolbreed doorgevoerd. Het onderwijs komt op deze manier dichter bij de interesses van het kind te liggen, het geeft veel leerplezier en een hoge opbrengst. Ieder kind kan op eigen niveau bezig zijn zonder het overzicht te verliezen.

Werkwijze
We werken met de wereldoriëntatiemethoden van uitgeverij Blink. Een deel van de onderwerpen binnen deze methode gaan we projectmatig uitvoeren. Kinderen bepalen dan binnen het thema van het project hun eigen onderwerpen. Onderwerpen die aan de orde zijn geweest binnen het project worden dan in de methodelessen niet meer behandeld.

Kom eens langs voor een rondleiding

Benieuwd wat wij als basisschool te bieden hebben? Bel (074-2663313) ons voor een afspraak, of mail naar info.beekparkborne@stichtingbrigantijn.nl Wij leiden u graag rond en vertellen u dan meer over onze school.