T 074 266 33 13
header_bg-volg2

Stichting Marcant-BSV

Beekpark Daltonschool valt onder de Stichting Marcant-BSV. In totaal zijn er 14 basisscholen onderdeel van Marcant-BSV, stichting basisonderwijs Twente. Deze scholen zijn verspreid over de gemeentes Hengelo, Borne en Hof van Twente. Het onderwijs binnen deze scholen wordt onder andere geïnspireerd door Christelijke waarden, welke tot uitdrukking komen in de manier waarop wij omgaan met elkaar en kijken naar de wereld om ons heen.

Alle scholen hebben een eigen identiteit en daaruit voortvloeiend respect voor iedere ouder en ieder kind ongeacht de religie of herkomst. Bij Stichting Marcant-BSV is er eigentijds onderwijs en voortdurend aandacht voor doordachte vernieuwing en verbetering. Ook is er op alle scholen het continurooster ingevoerd.

De scholen die onder de Stichting Marcant-BSV vallen, zijn geen eilandjes. Alle scholen werken binnen de eigen wijk en binnen de eigen stad of dorp als geheel samen met andere organisaties om een optimale schooltijd en fijne jeugd te creëren. Alle scholen zijn opleidingsschool voor de Saxion Hogeschool.

Kom eens langs voor een rondleiding

Benieuwd wat wij als basisschool te bieden hebben? Bel (074-2663313) ons voor een afspraak, of mail naar info@beekparkborne.nl. Wij leiden u graag rond en vertellen u dan meer over onze school.