Groep 0/1/2

In groep 1 en 2 werken we het hele jaar rondom thema’s. Een thema duurt ongeveer zes weken en alle activiteiten passen we aan bij het thema. In de groep zijn er verschillende hoeken, waar kinderen al lerend lekker kunnen spelen. Ook vinden we het erg belangrijk dat de kinderen genoeg beweging krijgen. Daarom gaan we veel buiten spelen en hebben we ook een speellokaal waar we kunnen gymmen.

Elke ochtend starten we met een inloop waarbij kinderen iets mogen kiezen uit de kasten. Meestal gaan we daarna in de kring voor een gezellig praatje en en kijken welke dag het is en wat we gaan doen. Groep 1 en 2 gebruiken ook een digitaal kiesbord 'Digikeuze-bord'. Op dit bord staan alle hoeken, activiteiten en werkjes waaruit de kinderen kunnen kiezen.

Vanaf zes maanden onderwijs gebruiken wij het registratiemiddel Parnassys Leerlijnen, waar we de ontwikkeling van de kinderen in bijhouden. Aan het einde van het schooljaar krijgen de kinderen een geschreven rapport mee.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de leerkrachten. Ze zijn op ons algemene telefoonnummer en via de mail te bereiken.

Kom eens langs voor een rondleiding

Benieuwd wat wij als basisschool te bieden hebben? Bel (074-2663313) ons voor een afspraak, of mail naar info.beekparkborne@stichtingbrigantijn.nl Wij leiden u graag rond en vertellen u dan meer over onze school.